POLARIS MALLISTO TÄYDENTYY UUSILLA X2, 6x6 JA TOURING -MALLEILLA

Täysin uusissa 2025 Sportsman 570 X2-, 6x6- ja Touring -mallistossa on uusi muotoilu ja parannettu ergonomia sekä parannuksia kestävyyteen ja ajo-ominaisuuksiin. 

Polaris Off Road julkisti tänään kauan odotettuja uusia ATV 570 -malleja. Täysin uusi 2025 Sportsman 570 -portfolio sisältää nyt kolme uutta mallia; Sportsman Touring, X2 ja 6x6. Uutuudet on tehty haastavaan hyötykäyttöön, metsästysreissuille ja vapaa-ajankäyttöön. Uudet Sportsman 570 -mallit tarjoavat vertaansa vailla olevaa kestävyttä,  mukavuutta, suorituskykyä ja monipuolisuutta.

"Olemme täysin sitoutuneet vastaamaan sekä hyöty- että vapaa-ajan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin, joten olemme laajentaneet uusinta ATV-valikoimaamme entisestään uusilla 2-paikkaisilla Sportsman 570 -malleilla", toteaa Rodrigo Lourenco, johtaja Polaris Off Road Vehicles. "X2-malli tarjoaa äärimmäistä jokapäiväistä  monipuolisuutta asiakkaillemme, joilla mönkijät on sekä hyöty-, että vapaa-ajan käytössä. Touring-mallit tarjoavat runsaasti tilaa kahdelle kokea maastoseikkailuja yhdessä. Uusi 6x6-mallimme on ihanteellinen malli vaativaan hyöty- ja ammattikäyttöön."

Uusiin 2025 Sportsman 570  -malleihin on tehtyjä parannuksia:

  • Parannetut ajo-ominaisuudet ja vahvistetut rungot. Uudet rungot ovat kaksi kertaa aikaisempaa jäykempiä. Moottorijarrujärjestelmä (EBS) ja aktiivinen alamäkijarru (ADC) takaa tasaisemman ja hallitun hidastuvuuden alamäissä. Monivalintainen sähköinen ohjaustehostin (EPS) tarjoaa räätälöitävissä olevia ohjaustehostusvaihtoehtoja vastaamaan ajajan mieltymyksiä ja tehostustarvetta.
  • Parannettu jousitus takana,  jopa 24,1 cm:n joustovaralla ja kestävillä tiivistetyillä puslilla. 
  • On-demand automaattinen 100% neliveto/6x6 veto (AWD) auttaa etenemään haastavassa maastossa varmasti ja hallitusti. On-demand AWD havaitsee renkaiden luiston haastavissa olosuhteissa ja välittää välittömästi voimaa kaikille neljälle/kuudelle pyörälle optimaalisen pidon ja hallinnan saavuttamiseksi.
  • Huoltovälejä on pidennetty,  joten aikaa voi käyttää vähemmän huoltoon ja enemmän ajamiseen.
  • Uudet LED-ajovalot ja -työvalo parantavat näkyvyyttä aikaisin aamulla tai myöhään illalla.
  • Suuret 25 tuuman renkaat ja uudet 12 tuuman teräsvanteet tarjoavat ylivoimaista lujuutta ja pitoa vaativassa maastossa. Tietyt mallit ovat saatavilla 14” kevytmetallivanteilla.
  • Uusi, aggressiivinen ja upea muotoilu antaa jokaiselle mallille raikkaan uuden ilmeen ja avaa samalla yli 90 yhteensopivaa lisävarustetta, kuten Glacier-lumiaurat, Lock & Ride -tuulilasit ja tavaralaatikot, puskurit ja lisävalovaihtoehdot.
  • Uusi Polaris Engineered -lisävarustevalikoima sisältää alan ensimmäisen lämmitettävän kuljettajan ja matkustajan istuimen sekä lämmitetyt kädensijat kuljettajalle ja matkustajalle.

SPORTSMAN 570 X2
Sportsman X2 570 EPS in Sage Green (Tractor T3b homologations)
Sportsman X2 570 Nordic Pro in White Lightning (Tractor T3b homologations)
Sportsman X2 570 LE Black Edition in Onyx Black (Tractor T3b homologations)


Ainutlaatuisen monipuolinen X2-mallisto on suunniteltu ja vakiovarustettu pohjoismaiseen hyöty- ja vapaa-ajankäyttöön. 

Sportsman X2 570 on rakennettu kovaa työtä varten sisältäen uuden etupuskurin lisäsuojaa varten ja alan ainutlaatuisen 181 kg kantavan kippilavan, jossa on nopea lukitustoiminto.  290 kg:n vetokyky jarruttamattoman vs. 830 kg:n jarrullisen perävaunun vetoon. Nopeuden rajoitin on erinomainen ominaisuus tarkkuusajettaviin tehtäviin, kuten ruiskutukseen. SP-malleissa on vakiona Polariksen 1588 kg:n HD sähkövinssi synteettiköydellä. 

Sportsman X2 570 -mallissa eksklusiivinen muunnettava matkustajan istuin, joka voidaan nopeasti muuttaa yksin istuttavasta kahden istuttavaksi. Tilaa on runsaasti työkalujen ja varusteiden kuljettamiseen, mukaan lukien uusi säilytystila etutavaratelineen alla.  X2-mallissa on  vakiovarusteena LED-ajovalot ja LED-työvalo. Sportsman X2 570:ssä on myös sähkötoiminen 1x4 Turf Mode, joka avaa takatasauspyörästön lukituksen ja tekee kääntösäteestä pienemmän repimättä alla olevaa maata. 

X2-malli on saatavissa Nordic Pro -mallina, jossa on vakiovarusteena kolme ajotilaa; Work, Standard ja Performance. Siinä on vakiona myös HD1588kg sähkövinssi synteettiköydellä, lohkolämmitin. kahva-ja peukalonlämmittimet. Lisäksi 26” Maxxis -renkaat 14” aluvanteilla. X2 570 LE -mallissa on samat varusteet ja lisäksi vielä upea Onyx Black -väri ja kestävät CST 26” 6-ply renkaat aluvanteilla. 

SPORTSMAN TOURING 570 
Sportsman Touring 570 EPS in White Lightning (Tractor T3b homologations)
Sportsman Touring 570 EPS SP in Springfield Blue (Tractor T3b homologations)


Uudella suunnittelulla, mukavuudella ja uusilla ajo-ominaisuuksilla päivitetty uuden sukupolven Sportsman Touring 570 perustuu Sportsmanin legendaarisiin ajo-ominaisuuksiin ja lisää ajajan inspiroimia ominaisuuksia, jotka lisäävät mukavuutta pitkille ajomatkoille. 

Sportsman Touring 570 tarjoaa monipuolista ajamista yksin tai perheen ja ystävien kanssa. Siinä on täysin uusi irrotettava matkustajan istuin*, joka voidaan irrottaa nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Mukavuuden lisäämiseksi mallistossa on pehmeämmät istuimet uudella materiaalilla. 

Touring 570 tarjoaa myös parannettut säilytystilat alan johtavalla yhteensä 41,6 litran tiloilla uuden 23 litran takasäilytystilan ansiosta, joka on integroitu saumattomasti takatelineen alle.  Mallissa on myös etutelineen jatke, joka tarjoaa entistä enemmän kuljetustilaa. 

*SP-Malli

SPORTSMAN 6x6 570 
Sportsman 6x6 570 in Sage Green (Tractor T2b homologations)
Sportsman 6x6 570 Nordic Pro Edition in Black Pearl (Tractor T2b homologations)


Yhä useammat hyötykäyttäjät kohtaavat poikkeuksellisen vaativia tehtäviä ja  tarvitsevat entistä enemmän tehokkuutta työssään. Polaris tarjoaa nyt tähän tarkoitukseen täysin uuden Sportsman 6x6 570:n.  Sportsman 6x6 570 on suunniteltu etenemään ja kestämään erityisen haastavissa maasto-olosuhteissa. 6x6 570:ssä on kiinteä matkustajan istuin ja siinä on alan johtava 362 kg:n kippilava raskaille kuormille. Lavalla on useita vahvistettuja kiinnityspisteitä lastin kiinnittämiseksi. Leveys on 124,2 cm, jotta se mahtuu etenemään myös ahtaassa maastossa. Uusi 19 litran tavaratila edessä tarjoaa enemmän tilaa työkalujen ja varusteiden säilyttämiseen ja suojassa säältä. 6x6 570 on varustettu ominaisuuksilla kuten automaattisella on-demand AWD 6x6 vedolla. Järjestelmä havaitsee renkaiden luiston liukkaissa olosuhteissa ja jakaa voiman välittömästi kaikille kuudelle pyörälle optimaalisen pidon ja hallinnan varmistamiseksi.

6x6-versio on saatavana myös Nordic Pro mallina , jossa on uusi etupuskuri ja uusi 1588 kg:n HD-sähkövinssi, jossa on vahva, synteettinen köysi. Kuljettajan mukavuuden ja suojan takaamiseksi käsien ja peukalon lämmittimet, sekä käsisuojat  ovat vakiovarusteena. Lisäksi vakiovarusteena on valittavat ajotilat; työ-, vakio- ja performance.

POLARIS RZR CELEBRATES VICTORY AS SEBASTIEN LOEB RACING TEAM TRIUMPHS AT DAKAR RALLY 2024