Polaris Finland:DetailPolaris Sportsman SUMMER PACK -hyötypaketti suomalaiseen käyttöön, etusi 1156,- | Polaris Finland

Polaris Sportsman SUMMER PACK -hyötypaketti suomalaiseen käyttöön, etusi 1156,-

Tarjoamme nyt suomalaisen hyötypaketin uuden kahdelle rekisteröidyn Sportsman 570 EFI 4x4 T3b 2021 -mallin ostajalle.

Polaris Summer Pack

Suomalaiseen mönkijähankintaan liittyy vapaa-ajan ajelun lisäksi huomattavan paljon hyötykäyttöä. Lähes 60000 Polaris-myynnin kokemuksella tarjoamme tuotteitamme ja lisävarusteitamme juuri tähän tarpeeseen. Polaris on maailman, pohjoismaiden ja Suomen suosituin mönkijämerkki. Tarjoamme nyt suomalaisen hyötypaketin uuden kahdelle rekisteröidyn Sportsman 570 EFI 4x4 T3b 2021 -mallin ostajalle.

Sportsman 570 EFI 4x4 T3b 2021

Sh. 9490,- + tk. sis. Summer Pack -varusteet!:

  • Alkuperäinen testivoittaja Polaris 2500 lbs -sähkövinssi (sh. 357€)
  • Monikäyttöisen Polaris-peräkärryn kippilavalla (sh. 799€)

Etusi arvo on 1156,-

Polaris Summer Pack

Tarjous koskee 2021-malleja alk. 15.3. ja tarjous on voimassa 30.6.2021 saakka. Ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen.

Tarjoamme myös edullisen rahoituksen.  Kysy tarjous Polaris-kauppiaalta.

Polaris Summer Pack

MIKSI SUOMALAISET TYKKÄÄVÄT MÖNKIJÖISTÄ?

Mönkijämarkkinat lähtivät käyntiin Lapista jo 1980 luvulla ja vuodesta 2000 alkoi todellinen buumi. Poromiehet ovat jo pitkään tarvinneet mönkijöitä ammatinharjoittamiseen, mutta sitten suomalaisten vietti nauttia elämästä luonnossa ja oman tekemisen halu laajensi markkinat koko Suomeen. Liikkumisen vapaus ja omien hommien touhuaminen on syvällä meidän sydämmissä ja mönkijät ovat toteuttaneet monien vapaa-ajanvieton tarpeet. Vuoden 2020 mönkijämyynti ylsi taas vahvalle tasolle ja vuoden 2021 alun toimitukset ovat ennätystasolla. Suomessa on yksityisessä käytössä ja myös tuikitarpeelisssa ammattikäytössä jo yli 130 000 mönkijää.

Polaris Summer Pack

MIHIN MÖNKIJÖITÄ KÄYTETÄÄN?

Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon. Meillä on lähes 150 000 km metsäautoteitä, lähes 500 000 kesämökkiä, noin 26,3 milj. hehtaaria metsää ja n. 740 000 yli 2 ha kokoisen metsäalueen omistajaa, noin 2,5 milj. hehtaaria peltoa ja noin 68 000 maatalousyritystä. Suomalaisen rakastavat luontoa ja ulkoilmatekemistä, meistä n. 300 000 harrastaa metsästystä, n. 2 milj. tykkää kalastamisesta ja n. 2 milj. marjastaa tai sienestää. Myös hevostallien ja hevosharrastajien määrä on ollut viime vuosina kasvussa.

Polaris Summer Pack

MYÖS AMMATTIKÄYTTÄJÄT OVAT HUOMANNEET MÖNKIJÖIDEN TARPEELLISUUDEN NOPEASTI.

Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijään ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.

Kahdelle rekisteröidyt-mönkijät

POLARIS ON TOIMITTANUT SUOMEEN JO LÄHES 60 000 POLARIS-MÖNKIJÄÄ VUODESTA 1994 LÄHTIEN.

Miksi Polaris on niin suosittu? Kiistattomat Polaris-tuotteiden edut menestykseen ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaaksi todettu nelivetotekniikka, reilut veto-ja kuormauskyvyt, turvallinen, mukava ja helppo ajettavuus ja urheilullinen suorituskyky. Myös Polariksen tarjoama lisävarustevalikoima ja erittäin laaja ja monipuolinen mallisto on suosion takana. Polaris tuotteiden onnistuneista ominaisuuksista kertoo myös kymmenet testivoitot ja erikoismaininnat. Olemme erittäin ylpeitä esimerkiksi 4x4 Maailman myöntämästä lausunnosta ”Suomen paras traktorimönkijä” 

Polaris Summer Pack
ATVEA eTraining - turvalliseen ja vastuulliseen ajokokemukseen!