Polaris Finland:DetailUusi Polaris 2021 Talviuutiset | Polaris Finland

Uusi Polaris 2021 Talviuutiset

Lue tästä Polaris 2021 Talviuutiset - loistoluokan uutuuksia ja mahtavia tarjouksia!

Moottorikelkat:
Koeajolle kelkoilla ei vielä marraskuussa pääse, mutta koeajovarauksia pystyy tekemään lähimmällä jälleenmyyjällä jo etukäteen, ja näin ollen varmistamaan koeajon heti lumitilanteen salliessa ja kelkkareittien avautuessa. 

Moottorikelkkailu on hieno laji, jota voi harrastaa kotimaan kauniissa luonnossa ilman lähikontakteja ja ruuhkia. Moottorikelkka vie käyttäjänsä sinne, minne ei talvioloissa kävellen tai autolla pääse. Vapaa-aikanaan suomalainen liikkuu ja toimii luonnossa. Kansallinen moottorikelkkaviikko tarjoaa kaikille mahdollisuuden tutustua kulkuvälineiden, varusteiden ja tekniikan viimeisimpiin kehityksiin. Toivotammekin lumista alkavaa talvea kaikille ja nautinnollisia retkiä kotimaan luonnossa.

Polaris tarjoaa 2021-moottorikelkkamallistoon nyt 5-vuoden takuun. Haluamme tarjota turvallista ja huoletonta kelkkailua asiakkaillemme ja myös tuotteen arvo pysyy nyt takuulla paremmin, kertoo Polaris Finland Oy N toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen. Takuu on voimassa myös Ruotsissa ja Norjassa.

Siirrä sinäkin harrastuksesi uudelle tasolle!  
Tarjontaan on lisätty uusi huippunykyaikainen ja -laadukas Matryx -mallisto. Matryx malliston kehityksessä kuljettaja otettu keskipisteeksi; uusi iskunvaimennus, uudet Nightblade ajovalo, uusi ajoergonomia, uusi Smart kahvalämmitys, uusi S7 mittaristo ja paljon muuta. Martrys tarjoa tosielämään täysin uutta ajovakautta ja hallittavuuttaa, sekä ajamisen keveyttä ja ketteryyttä. Uudet Patriot 650 ja 850 moottorit ovat luokkiensa kärkikastissa, ei vaan huipputeholtaan vaan myös kierrosherkkyydeltään ja väännöltään. 

Mönkijät:
Maailman ja Suomen ylivoimaisesti suosituimmat Polaris -mönkijät on julkaisut uuden 2021 malliston. Osa malleista on jo saapunut Polaris -jälleenmyyjille ja osa saapuu lähiviikkojen aikana.

Tutustu tästä Polaris 2021 -mönkijämallistoon.

Tutustu tästä Polaris 2021 SxS -mallistoon.